Glenn utan dobbar i Väggahallen

När Veteran KM i fotboll arrangerades under lördagen var det en spelare som drog extra uppmärksamhet till sig. Glenn Hysen fanns på plats och förstärkte ett av Asarums lag.
Legendaren Glenn Hysén anslöt till Asarums trupp.
Foto: Henrik Brandberg

Det var sjunde året som veteranerna samlades i Väggahallen för att tampas om att kunna titulera sig kommunmästare. Åtta lag med spelare över 35 år ställde upp till spel.

Bland publiken som sökt sig till Väggahallen fanns säkert en och annan som kom för att se gamla lokala profiler, men den som drog mest uppmärksamhet till sig var ändå legendaren Glenn Hysén.

Inför speldagen höll Glenn Hysén frågan öppen om huruvida han skulle var med på planen eller bara coacha. Han snörde dock på sig skorna och intog den gamla backrollen.

Enligt vissa rykten var det dock oklart om det skulle bli något spel, beroende på den utrustning den gamla Liverpool-backen hade med sig. I hans väska låg nämligen tre par dobbskor som inte lämpar sig särskilt väl för inomhusspel.

Läs mer

Ledare

Är vi dömda till evig distansering?

Det är till och med så att man reagerar med förskräckelse och obehag när man ser några på teve som står för tätt eller kramas. De får ju inte.

Sydöstran granskar

Granskning: Djur plågades och dog: ”Ren smutskastning”

Här är alla delarna i Sydöstrans granskning av Blekinge exotiska värld.

Ronneby

Krögare utsatt för spritstöld

En mängd alkoholhaltiga drycker stals när en restaurang i centrala Ronneby utsattes för inbrott under den gångna helgen.

Ronneby

Nu visas Antikrundan från Ronneby – rullgardin i fokus

Från unikt Gribshundenfynd till rullgardin signerad Östen Warnerbring.

Ronneby

Miljonbygge nedbajsat: ”Häpnadsväckande”

Johannishusbo kräver åtgärder: ”Väldigt mycket bajs”.

Lokalkorrarna

Onda makter tog plats på scen

Snabba riff, desperata skrik och dundrande trummor