1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Tre Mello-artister gästar julshow i Karlshamn

När julen ska firas in med en show på Best Western får man hjälp av Malou Prytz som är klar för sitt andra framträdande i Melodifestivalen.
Hasse Brontén, Patrik Isaksson, Maloue Prytz och Cecilia Kallin uppträder tillsammans under julshowen på Best Western i Karlshamn.
Foto: Robert Eldrim, Bingo Rimér, Per Kristiansen, Erik Linder

Första advent ligger bakom oss, julen närmar sig därför med stormsteg. Oavsett om julkänslan har börjat infinna sig har julborden och underhållningen kopplad till högtiden börjat dra igång.

En av dem äger rum på Best Western, där det blir både humor och musikunderhållning med plats för 550 julbordsgäster.

Laguppställningen består av Hasse Brontén, Patrik Isaksson, Malou Prytz och Cecilia Kallin.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

De tre senare har uppträtt i Melodifestivalen, Malou Prytz från Tingsryd gjorde sin premiär i år och återvänder 2020 för ett nytt försök. Cecilia Kallin var med år 2010 med gruppen Timoteij och låten Kom. Förutom att uppträda som artist är hon också producent för julshowen. Patrik Isaksson är kanske inte mest känd som Mello-artist men har också varit med i den stora sångtävlingen ett par gånger.

Konferencier och spindel i nätet blir Hasse Brontén, polisen som blev komiker.

– Det är kul att vara tillbaka med en show i Karlshamn. Jag har uppträtt här som artist under några år men det blir första gången som jag håller i något med flera andra artister. Vi håller på och repar för fullt, säger Cecilia Kallin.

Hon berättar att kvällen börjar med en akustisk del, med stöd av Martin Forsmoo och Kristin Malmborg. Den andra halvan blir poppigare med uppträdanden av Prytz och Kallin och senare på kvällen kommer partybandet Maniac och DJ Elme att spela.

– Vi siktar på att skapa väldigt mycket julstämning, säger Cecilia Kallin.

Intresset för julshowen har varit stort och trots att det finns så många platser är det mesta uppbokat. Det finns dock några platser lediga.