Flera polisanmälningar kring ofredande

Flera polisanmälningar har gjorts kring ofredande mellan personer som har eller har haft en relation med varandra på något sätt.

En av dem gäller också en misshandel. En kvinna i 50-årsåldern ska ha under julhelgen ha blivit slagen på armen av en man i samma i ålder. Några dagar senare ska han ha ringt flera gånger och skickat en massa sms till henne.

Efter nyår kom en kvinna i 25-årsåldern hem från en resa. Hon upptäckte då ett brev som skickats till henne från hennes före detta, i vilket han bland annat skriver att hon är övervakad.

En man i 20-årsåldern har anmält en annan man i samma ålder för olaga förföljelse. Under de senaste månaderna ska han ha ringt till honom flera gånger från dolt nummer.

Två kvinnor i 20-årsåldern har blivit ovänner. Den ena av dem ska ha talat in på den andras telefonsvarare och kallat henne för kränkande saker.

Läs mer

Ledare

Bygg starkare Sverige

Välfärden kommer alltid först. Det ska skjutas till ytterligare 20 miljarder i friska pengar till välfärden denna mandatperiod.

Sport

Klart: Vi tv-satsar på lokal fotboll i unikt samarbete

Här är serierna vi nu äger rättigheterna att tv-sända

Familj

Rebecca Hejel och Anton Petersson

i Trensum fick den 4/10 en son Willgot, som vägde 4084 g och var 55 cm.

Sport

Lista: De tio mest klickade sportartiklarna 2019

Det känslosamma har berört allra mest

2010-talets sport

Dansk dynamit, pärongate, 178 mål och ”Honken”

22 minnesvärda sporthändelser från 2010-talet

Artikelserie

Två år efter metoo – vad har hänt?

Sju Blekingekvinnor som var delaktiga i rörelsen: ”Jag tror absolut inte att det går att komma undan med saker på samma sätt nu”.