1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Försvunnen man ska sökas med helikopter

Polisen ska nu söka efter den man som försvann i lördags kväll – med hjälp av en helikopter.
Den försvunne mannen ska sökas med helikopter.
Foto: Johan Nilsson/TT

Den man som i samband med en KHK-match försvann i lördags kväll är ännu inte hittad.

Under tisdagen ska polisen sätta in en helikopter i sin jakt på den försvunne mannen. Den kommer att utgå från Nättraby, då det anses vara det mest intressanta området i nuläget. En man som liknar den försvunne ska nämligen ha setts ta en buss från Rosenholm till Kyrkvägen i Nättraby vid 20-tiden på lördagskvällen.

– Vi har beställt helikoptern och om det inte bli oväder ska den söka efter den försvunne mannen imorgon (läs tisdag), säger Michael Hesselberg.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

I övrigt jobbar polisen med att följa upp olika tips kring den försvunne mannen.

– Vi har fått in många tips och vi tar tacksamt emot fler om man tror att man vet någonting om försvinnandet eller har sett något, säger Michael Hesselberg.

Ett 60-tal personer deltar under tisdagseftermiddagen i letandet efter mannen.
Foto: Mattias Mattisson

Även Missing people är inkopplade i sökandet efter mannen. Vid klockan 14 på tisdagen startade en ny skallgång från Nättraby Goifs klubbstuga. Ett 60-tal personer är delaktiga i letandet som koncentrerar sig på området söder om Nättraby kyrka.

Polisen har också kollat på en övervakningsfilm från en buss efter ett tips från en busschaufför. Filmen visar dock inte den eftersökte mannen och polisen har därför avskrivit tipset.