1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Winnerbäck till Hasslöfestivalen

Lars Winnerbäck är klar för sommarens Hasslöfestivalen.
Lars Winnerbäck.
Foto: Heiko Junge

Den 11 juli kliver han upp på scenen ute på Hasslö.

– Winnerbäck har varit en av festivalens mest önskade artisterna under väldigt många år.

– Det känns enormt att vi äntligen, och för första gången, får hälsa honom och bandet välkomna till vidunderliga Hasslö. Vi är stolta för att Hasslöfestivalen blir ett av sommarens få festivalstopp, säger Malin Törnquist på Paraply Produktion.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

Just nu är Winnerbäck ute på en stor arenaturné, aktuell med nya skivan ”Eldtuppen” och nyligen spelade han i NKT Arena.

Med sitt band väntar nu en sommarturné nästa år – och han verkar längta, den rutinerade Winnerbäck med över 20 år som artist.

– Alltså...när Eldtuppen kom så kände jag att det var som en nystart. Fattar om det inte var så tydligt för alla, men för mig var det så. Jag var stolt och ivrig och när turnén kom igång i Linköping var det den bästa resan hittills. Med bandet, med tekniker, crew och inte minst publiken. Tacksam och tagen, och det enda som inte stämde var att vi inte reste till fler städer, säger Lars Winnerbäck i ett pressmeddelande.

Och mitt i mörkaste november ser han fram emot att spela under bar himmel nästa sommar.

– November är november. I sommar har vi mer tid, mer utrymme, mer Norge, mer Sverige, grönare gräsplaner, fetare festivaler, längre dagar, fler bussar, längre sträckor, fler låtar. Samma band. Samma crew. Släpp oss var som helst. Vi längtar, fortsätter Winnerbäck.