Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

De programleder årets "Musikhjälpen"

Miriam Bryant, Farah Abadi och Daniel Hallberg är årets programledare i P3:s "Musikhjälpen". Den 9 december kliver de in i en glasbur i Västerås för att uppmärksamma årets tema: "Sex är inte ett vapen".
Radio (TT) • Publicerad 11 november 2019
Daniel Hallberg, Farah Abadi och Miriam Bryant är årets programledare i "Musikhjälpen". Pressbild.
Daniel Hallberg, Farah Abadi och Miriam Bryant är årets programledare i "Musikhjälpen". Pressbild.Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

"Jag känner mig på ett bra sätt ganska tom inför 'Musikhjälpen', som att jag har gjort plats för något väldigt stort. Känner mig förväntansfull och det känns viktigt", säger Miriam Bryant enligt ett pressmeddelande.

Årets tema ska enligt Sveriges Radio "sätta fokus på sexuellt våld som förekommer i krig och konflikter världen över".

Annons

Den 9 december kliver programledartrion in i buren på Stora Torget i Västerås, för att sända radio och tv dygnet runt fram till den 15 december.

"Jag är framförallt hedrad. Det är en ära! Och jag hoppas vi kan sprida massa kunskap och förståelse kring årets akuta tema. Och dra in stålar såklart. Astronomiskt mycket stålar", säger komikern och Intagramprofilen Daniel Hallberg, som under hösten agerat sidekick till Kristian Luuk i SVT:s "Luuk & Hallberg", i pressmeddelandet.

Hallberg och Bryant får hjälp av P3-profilen Farah Abadi, som programleder "Musikhjälpen" för tredje gången.

Filip Joelsson/TT

Här saknas innehåll

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons