1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Lisbeth från Blekinge skrapade direkt i tv-studion

I morse fick blekingen Lisbeth Svensson nöjet att skrapa fram en triss-vinst direkt i TV4-studion.
– En fantastisk upplevelse, säger den 60-åriga Ronnebybon.
Lisbeth Svensson från Ronneby vann 100 000 kronor på triss under torsdagsmorgonen.
Foto: Svenska Spel

Förskoleläraren Lisbeth Svensson från Ronneby och Blekinge hade tagit sig upp till Stockholm redan igår för att förbereda sig inför skrapet av den gigantiska trisslotten i direktsänd tv under torsdagsmorgonen.

Ihop med maken Jörn var det så dags att se utfallet – och det stannade vid 100 000 kronor, från en lott köpt på Willys hemma i Ronneby.

– Det känns bra! Det är lite svårt för man har inte riktigt fattat det än. Det har varit en fantastisk upplevelse, säger Lisbeth Svensson.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

Nu tänker hon resa för pengarna, men vart – det vet hon inte än.

– Fantastiskt att bara komma till Stockholm, äta en fantastiskt god middag på hotellet och sedan få vara med om upplevelsen i studion.

Och hon minns såklart den där dagen i mars när hon stod i kön på Willys för att köpa den blivande trissvinsten. Expediten frågade henne om hon ville ha en speciell lott...

– Nä, ta en med vinst svarade jag då, minns Lisbeth.

Tre tv-apparater senare började nerverna så smått att göra sig påminda, fast först efter ett tag.

– Men ju närmre man kommit skrapet desto mer verkligt har det känts.

Det här var den andra stora trissvinsten på en knapp vecka i Blekinge – i fredags vann Christin ”Tina” Hedström 250 000 kronor när hon skrapade fram vinsten på OKQ8 i Nättraby när Svenska Spels vinstambassadör Pierre Jonsson kom på besök.

Och det stannar inte där, meddelar Svenska Spel.

– Nästa vecka väntar ännu en Blekingebo på att få skrapa Triss i tv, så det är kul med sådant vinsttryck i länet just nu, säger Magnus Fridell, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.