Medium ordnar möten med det okända

Fredag till söndag gästas Saloon Longhorn av tre medium från Dalarna. De ska hålla föredrag och kurser på teman som att utveckla sin egen intuition , samt ger en transmedial seans.
Eva Mandelqvist och Anki Källström är två av de medium som kommer till Örlycke i helgen.

Seansen hålls redan på fredagskvällen av Ann-Charlotte Löfdahl som enligt arrangörerna tillhör de skickligaste i Sverige.

Ett transmedium försätter sig i ett annat medvetandetillstånd och blir ett instrument för andevärlden som kan komma igenom och prata till åhörare.

– Vi är glada att de här medierna kommer. Många tittar på tv-program kring andlighet, och även folk som inte tror på det, kan ändå känna att det ligger något i det, säger Stina Helmersson som varit med och organiserat helgen.

Hon berättar att en av kurserna handlar om att få utveckla sin egen förmåga när det gäller intuition. Föreläsaren Eva Mandelqvist har skrivit boken ”Mediumskap i vardagen” och är övertygad om att alla kan dra nytta av, och samarbeta med den intelligens som finns och förhoppningsvis både förstå sig själv och andra bättre.

Foto: Privat

Läs mer

CORONAVIRUSET

Intresset för fritidshus kan öka

Mäklare i Blekinge: – När människor inte reser lika mycket kanske man investerar i ett fritidshus istället.

Ronneby

Jubileum går i franska toner

Skottårsorkestern ställer till med konsert för att fira 15-årsjubileum som förening.

Ronneby

Väg avstängd på grund av vattenläcka

En del av södra Reddvägen, mellan Ängsstigen och Björkstigen, i Ronneby är tills vidare avstängd på grund av en vattenläcka.

Ronneby

Brott: Drograttfyllerist fast i poliskontroll

Natten till torsdag stoppades en förare i en rutinkontroll när han framförde en bil i höjd med stationen i Ronneby. Enligt polis var mannen synbart påverkad av narkotika.

Ronneby

Näringsliv: Populär second hand-butik lämnar stadskärnan

Byter adress under våren.

Ronneby

Förslag: Lägg VMA på digitala skyltar

Vill se information om skogsbränder och vattenbrist.