1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Sölvesborg ska slå fikarekord

Vill du vara med och slå världsrekord bara genom att fika ska du bege dig till Sölvesborgsbron den 1 juni. Då ska nämligen så många som möjligt fika på bron samtidigt.
Här ska det slås fikarekord den 1 juni.
Foto: Gunnel Persson

Det var företaget Fikalösningar som tog initiativet till Rekordlördag i Sölvesborg. Tanken är att företaget tillsammans med allmänheten ska försöka slå världsrekordet i fika och Handelsföreningen i Sölvesborg hakar på.

– Handlarna är bra på att hitta på saker och varför ska vi inte ha rekordpriser i butikerna? Så vi kommer att ha det efter rekordförsöket, säger Ann-Louise Bolin, handelsutvecklare för Handelsföreningen i Sölvesborg.

Vill du delta i rekordförsöket ska du bege dig till Sölvesborgsbron den 1 juni. Under en timme ska så många som möjligt samlas på bron och dricka kaffe för att slå rekordet i just hur många som kan dricka kaffe på en bro samtidigt.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

De som deltar under rekordförsöket får en stämpel som de kan använda när de handlar i vissa av handelsföreningens butiker efter att försöket är över. Mer information finns på handelsföreningens hemsida.