”G” har satt Rödeby i förarsätet

Rödeby AIF ser ut att vara på väg mot division 4 igen efter 2–0 mot Sölve i kvalet.
Mörrum vände till seger mot Atlas, 2–1.
Fotboll • Publicerad 5 oktober 2019 • Uppdaterad 6 oktober 2019
Rödeby AIF–Mörrums GoIS IK

Kvalet till division 4 rullade igång under lördagen.

Rödeby såg till att vinna mot Sölve med 2–0 efter en jämn match, där Sölve ägde en del boll.

Marcus ”G” Gustafsson gjorde 1–0 till Rödeby i den andra halvleken. Efter det passade Sölve på att missa en straff innan ”G” kunde avgöra fram till 2–0.

Atlas fick en bra start med 1–0 borta mot Mörrum, trots stor dominans från hemmalaget under långa stunder.

Men Mörrum och Axel Andersson gav inte upp. Sista 20 minuterna kom utdelningen med två mål från Andersson.

I kvalet till division 5 blev det storseger för Ramdala mot Backaryd som vann med hela 7–0. Jämnare blev mötet mellan Johannishus hemma mot Gränum. Gränum